Retour

Helaas kan het gebeuren dat je toch niet helemaal tevreden bent met een bestelling. Uiteraard kun je dan een product retour sturen.
Je kunt een bestelling (of een deel hiervan) binnen 14 dagen na verzending van je bestelling retourneren.

 

Je kunt hiervoor gebruik maken van een retourformulier. Deze vind je onder aan deze pagina. Graag de retour aanmelden middels een bericht, simpel in te vullen onder aan deze pagina of middels een mail aan info@jeul-home.nl. Vanaf het moment van mailen heb je nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren naar Irmstraat 35, 6369VM Simpelveld. 

Het artikel moet ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking retour gestuurd worden. Zodra de retourzending is ontvangen zal je aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening terug gestort worden. Indien het product onverkoopbaar is geworden, wordt er niet gecrediteerd.

 

Je kunt het pakket retourneren via het door jou gekozen servicepunt. Vergeet niet het pakket voldoende te frankeren. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Bij het versturen via de brievenbus is het risico voor de verzender.